Fundraiser


Valtakunnan kiertäminen ja reissun dokumentointi on välistä raskastakin puuhaa ja moisen kiertueen toteuttaminen vaatii luonnollisesti resursseja. Valitettavasti lajin status ei ole vielä kaikesta kasvusta huolimatta sillä tasolla, että eri tahot haluaisivat sijoittaa siihen suurehkoja summia rahaa. Tämän vuoden kiertueen kylkeen onkin jälleen rakennettu THG Fundraiser jonka avulla kerätään resursseja hattumiehen kiertueelle.

Fundraiserin tavoitteena myös saada konkreettisia lukuja kerrottavaksi tulevaisuuden yhteistyökumppaneille sekä samalla nähdä miten Suomalainen fribakansa moiseen suhtautuu. Pelkkien lahjoitusten anelu on aina vähän arveluttavaa puuhaa joten fundraiserhommat toteutetaan laadukkaiden tuotteiden muodossa.

Hattumiehen yhteistyö Discmanian, Abacuksen sekä Coston kanssa mahdollistaa maukkaiden hattujen, vaatteiden ja fribojen  kustomoinnin THG:n oman brändin mukaiseksi ja myynnistä saadut tuotot ohjautuvatkin suoraan kiertueen mahdollistavaan kassaan. Mitään mahankasvatustavoitteitahan tässä ei ole, vaan kaikki kerätyt tuotot käytetään kiertueen kulujen kattamiseen sekä laadukkaan videomateriaalin tuottamiseen kiertueelta viime vuoden tapaan.

Fundraiser-tuotteet takaavat samalla myös osallistumisoikeuden kesän THG-kisaan jossa tarjolla on varsin muovipainotteisia palkintoja lajin harrastajien iloksi. Kisa kaikissa yksinkertaisuudessaan toimii siten, että nappaamalla kuvan Hattumiehestä, itsestäsi ja vapaavalintaisesta fundraiser-tuotteesta pääset osallistumaan kekkereihin. Lisätiedot kisasta tarkennetaan vielä ennen kesää.

 

2015 kiertueen fundraiser tuotteet ovat seuraavat:

Costo x The Hat Guy -hattu (kuva on vuoden 2014-malli)

Lisätietoja kotsasta löytyy Coston sivuilta. Hatut on One-Size-Fits-All -periaatteella joten vain yhtä kokoa on tarjolla. Värivalikoima kasvaa kaudelle 2015 jo kolmeen eri väriin. Kuvat valmiista hatuista tulee tälle sivulle jahka ne saapuvat verstaalta.

 

Discmania x The Hat Guy FD & PD

 

Tarkemmat tiedot kiekoista löytyy tästä.

 

 

Abacus x The Hat Guy – vaatemallisto

Lisätiedot sekä kuvat vaatemallistosta täydennetään heti kun mallikappaleet saapuvat kuvattavaksi. Mitä luultavimmin ihan lähipäivinä.

 

 

The Hat Guy 2014 Fundraiser -tuotteet ovat tilattavissa piakkoin. Kiekkojen toimitukset alkavat välittömästi myynnin käynnistyttyä ja niitä varataan luonnollisesti mukaan myös kiertueelle. Mikäli kiekkojen kysyntä ylittää odotukset saadaan niitä painettua lisää, joten eiköhän kaikille halukkaille riitä kiekkoja tänäkin kesänä.

Lisätietoja kiekkojen, vaatteiden ja hattujen tilauksista ilmestyy facebookkiin ja blogiin lähitulevaisuudessa. Samalla tulee tarkemmat tiedot tilaamiseen liittyen mutta tuotteita on saatavilla myös koko kiertueen ajan “The Hat Mobilesta”.