Discmania x THG


Discmania x THG – Fundraiser C-FD 

 

THG-FR-15 (1 of 4)-pieni THG-FR-15 (2 of 4)-pieni

Speksit:

Discmania C-line FD

Painot – Kahta eri painoluokkaa: 170g & 175g. Kevyemmissä painoissa väreinä violetti ja punainen. Täyspainoisissa lime ja oranssi. Poikkeavia värejä löytyy yksittäisiä kappaleita, jos siltä tuntuu voit kokeilla onneasi tilausta tehdessä.

Discmanian FD on yks Hattumiehen luottokiekoista ja se onkin luonnollinen valinta myös Fundraiser-lätyksi tänäkin vuonna. C-FD on yksi parhaista kiekoista mitä kenen tahansa kassista voi löytyä ja siksi se onkin helppo valinta fundraiser-kiekoksi.

Hinta:

17,5€ (sis. alv 24%) + postit

 

 

Discmania x THG – Fundraiser X-P2 

 


Speksit:

Discmania X-line P2

Painot – 175g normaalilla topilla (ei concave) – väreinä sininen ja keltainen

Discmanian P2 on ollut Hattumiehen luottoputteri ekasta putista lähtien. Tälle kaudelle uutuutena tuleva X-muovi on ollut sen vertaa maukas tuttavuus, että X-p2 on korvaamassa jopa kallisarvoiset First Run D-P2:t Hattumiehen bägissä. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto tämän kauden toiseksi fundraiser kiekoksi?

Hinta:

17,5€ (sis. alv 24%) + postit

 

Toimitus:

Kiekot kolahtavat postiluukuista muutaman päivän kuluessa tilauksesta. Kiekkojen nouto onnistuu Tampereelta, kiertueelta sekä mahdollisesti kisoista missä Hattumies on mukana. Lisätiedot erikoisista toimituksista selviää kysymällä sähköpostitse.

Postikulut kiekoissa on 2,5 euroa yhdeltä kiekolta ja 5 euroa kahden tai useamman kiekon tilauksissa.

 

 

 hattuoranssi

Tilaaminen:

Kiekkojen myynti alkaa 27.4.2015 ja kiekkoja on myynnissä kunnes ne loppuvat varastosta. Kesää kohden kiekkoja tulee mitä luultavimmin vielä uusi satsi jos nämä loppuvat kesken.

Tilaaminen onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hatguy@thehatguy.fi

Kerro viestissäsi haluamasi kiekot, niiden painot sekä väritoiveesi. Väritoiveet toteutetaan tilausjärjestyksessä ja mikäli toivetta ei voida toteuttaa, laitetaan lähimmäs osuva väri tulemaan. Mikäli haluamasi painoluokka on loppu, ilmoitetaan siitä sähköpostitse ja voit valita joko eri painoluokan tai peruuttaa tilauksen.

Laita viestiisi mukaan myös toimitusosoite, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näin varmistutaan siitä, että kiekot pääsevät varmasti perille oikeaan osoitteeseen.

Saat tilausviestiisi vastauksena maksuohjeet ja tilausvahvistuksen. Kun maksu näkyy vahvistuksessa mainitulla tilillä laitetaan kiekko postiin samana tai viimeistään seuraavana päivänä.

 

Fundraiser-kiekot toimitetaan huhti-/toukokuussa 2015 ja pitkin kautta postitse sekä Hattumiehen kiertueella.

Kiekkojen myynnistä saatava tuotto menee suoraan The Hat Guyn kiertueen ja videoproduktion kulujen kattamiseen.