Kiertueet


Vaikka Hattumiehen voikin nähdä isoissa kisoissa hääräämässä järjestäjien apuna sekä viikkokisoissa skabaamassa hyvässä hengessä, on sankarimme suurin anti kuitenkin kiertueet sekä niiden myötä tulevat videosarjat.

Suomi on frisbeegolfin luvattu maa ja nähtävää sekä koettavaa löytyy valtakunnan joka kolkasta. Hattumiehen missiona onkin koluta ratoja, tavata ihmisiä ja oppia uutta jatkuvasti. Kokemukset karttuvat parhaiten kiertueilla ja siksipä tavoitteena onkin pyörähtää ympäri Suomen joka kesä.

Perinteinen kiertue alkoi vuonna 2013 jolloin Hattumies lyöttäytyi viikoksi Suomessa vierailleen Avery Jenkinsin remmiin ja he pyörähtivät mutkan Tampereella, Kajaanissa, Varkaudessa ja Peurungassa. Koska matkustaminen hyvässä porukassa on varsin hyvä tapa viettää aikaa, löivät herrat kättä päälle, että myös seuraavana kesänä rundataan jos vain on mahdollista.

Kesällä 2014 sankarimme jatkoivat kiertueperinnettä uusien paikkakuntien myötä kuten sovittua oli. Pari viikkoa kestäneen kiertueen aikana sankarimme tahkosivat kolmen radan päivävauhdilla uusia ratoja, Avery opasti noin kahtasataa heittäjää klinikoillaan ja kilometrejä karttui tuhansittain.

Tänä vuonna suunnitelmissa on tehdä jälläeen jotain samanlaista. Vaikka Averyn uusi hieno rooli isänä vie häneltä paljon aikaa on huhut kolmannesta peräkkäisestä kiertueesta voimakkaasti elossa. Mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu, nähdään iloinen parivaljakko jälleen tien päällä.