THG & AJ Kiertue 2013


Mitä tapahtuu kun laitetaan Firsbeegolfin maailmanmestari, lähinnä viikkokisoja kiertävä aktiiviharrastaja sekä kuvaaja samaan autoon viikoksi ja pyörähetään ympäri Suomen?

Tuloksena on Avery Jenkinsin “Deep in the Game “-kiertueen ohessa toteutettu “The Hat Guy Disc Golf” -videosarja.

 

THGDG-videosarjassa sankarimme tutustuivat erilaisiin ratoihin ympäri suomen, kävivät läpi tekniikkaan ja peliin liittyviä aiheita sekä esittelivät harrastamisessa hyödyllisiä varusteita.  Tämä kaikki toteutettiin leppoisalla fiiliksellä mutta silti informatiivisella otteella. Videosarjan opit ovat eniten hyödyksi lajia aloitteville harrastajille sekä jo jonkin aikaa kiekkoa heittäneelle pelaajille mutta näkökulmia ja vinkkejä löytyy myös pitempään harrastaneillekin.

Hattumiehen ja Averyn yhteinen kiertue mahdollisti uniikin näkökulman lajiin heidän jakaessaan näkemyksiä maailman huipulta sekä oppimiskäyrän alkuvaiheilta. Heittotekniikat, kiekkojen lentoradat sekä radalla vastaan tulevat ongelmat tuotiin esille mahdollisimman aidosti ja rehellisesti. Tavoitteena oli, että tällätavoin tekniikkavirheet, ajatusmaailmat ja varusteisiin liittyvät valinnat näkyvät juuri siten kuin ne näkyvät eri vaiheissa oleville harrastajille.

Opit ja heittokuva pakattiin visuaalisesti näyttävään muotoon jotta materiaalista olisi helppo nauttia riippumatta katsojan omasta tasosta. Visuaalisesti näyttävän materiaalin myötä THG-sarjan tavoitteena oli myös kehittää frisbeegolfista tuotettavaa materiaalia eteenpäin sekä haastaa muitakin lajin parissa toimivia tuottamaan aina parempaa oheismateriaalia lajin harrastajille.

Videon ja kuvan ohella Hattumies piti myös blogia josta voit lukea rataesittelyitä, tuotearvosteluja sekä ajatuksia lajin parista. Tämä sivust on rakentunut jatkeena Hattumiehen alkuperäiselle blogille

THG -videosarja on nähtävissä Youtubessa sekä tällä sivustolla “Videot” linkin alla. Toivottavasti videot kelpaa ja matsku on hienoa! Kaikki kysymykset, kritiikit ja kommentit ovat aina tervetulleita joten kommentoita ei kannata pelätä.

 

 

2013 Kiertueen Aikataulu:

The Hat Guy ja Avery Jenkins kiersivät suomea seuraavasti:

Maanantaina 17.6. Tampereella
Tiistaina 18.6. Kajaanissa
Keskiviikkona 19.6. Varkaudessa
Torstaina 20.6. Peurungassa

Näiden paikkojen lisäksi miehet pyörähtivät läpi mahdollisimman monta rataa reitin varrelta ja eräänä perjantaina mm. Jyväskylän Laajavuoressa nähtiin kyseiset herrasmiehet kiekot kädessään.