THG-Joulukalenteri – 18.12. – Kuvakriisi ja Laajiksen valloitusta

Posted By on Dec 19, 2014 | 0 comments


Melkonen päivä kokonaisuudessaan eikä eilinenkään ollu ihan helpoin. Siksipä tää postaus tulee päivän myöhässä mut kuten sanottua, tärkeintähän on notta jouluaattona on oikea määrä rataesittelyitä pihalla. Kirjoittelin tossa jo hyvän matkaa Imatran Karhumäen radan esittelyä kunnes  huomasin, että eihän siellä enää ole tuolla layoutilla edes rataa pystyssä. Perhana.

Noh, ei viitti sellasta pistää ulos mitä ei enää ole olemassakaan joten päädyin kirjoitteleen sit Laajiksesta joka on joka kesän ehdottomia kohteita sekin. Laajiksesta olis mieluusti laittanu runsaat kuvat mutta Jyväskylän visiitin aikana meni klinikan ja ympäristössä haahuilun & kierroksen aikataulut sekaisin kun oli tuttuja maisemissa niin en kuvannu koko rataa. Eiköhän näillä kuvamäärillä kuiten selviä.

Samalla laskeskelin, notta jos tuo Karhumäki jää kirjoittelematta niin oon ainakin yhtä kuvauttua settiä vajaa. Täytynee miettiä miten ton korvaa sit, eiköhän siihenkin löydy joku hieno tapa.

Mutta tässä “tältä päivää” – käykää lueskelemassa toi Laajiksen tarinointi tästä. <-

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>